پیتزا خانگی
در این دستور، از یک خمیر پیتزا Trader Joe (با قیمت حدود 2 دلار) استفاده می کنیم و دو پیتزا 10 اینچی خوشمزه درست می کنیم. بهترین زمان برای تهیه این خمیر زمانی است که یک یا دو روز در یخچال بماند تا خنک شود. زمان خنک شدن آهسته و سرد، بافت خمیر را بهبود می بخشد و به توسعه طعم آن کمک می کند. مخلوط مخمر و آب گرم را به همراه سایر مواد داخل «دهانه» آتشفشان بریزید. اما اگر به این زودی در رم نخواهید بود، بهترین شرط بعدی شما این است که این دستور غذا را از تیم Walks of Italy بررسی کنید.
دما و زمان پخت پیتزا در فر گازی
برای پیتزا، من یک پیتزای معمولی Volpi Pepperoni، موزارلای شیر کامل Trader Joe و سس Arrabiata درست می کنم. برای تهیه خمیر، آن را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و یک ورقه پخت را با حدود یک قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب کنید. مقدار کمی روغن روی آن بریزید و اجازه دهید 30 دقیقه با پوشش پلاستیکی استراحت کند. در هنگام مونتاژ پیتزاهای Trader Joe مفید خواهد بود.
طرز تهیه پیتزا با سوسیس و کالباس
هنگامی که یک خمیر با مواد اضافی مانند شیر یا تخم مرغ غنی شده یا غنی می شود، به آن می گویند. خمیر باقیمانده هرگز سرگرم کننده نیست، اما راهی برای صرفه جویی در بیشتر پیتزایی که می خواهید درست کنید وجود دارد. آیا نمی توانید پیتزا را تمام کنید و باید باقی مانده ها را دوباره گرم کنید؟ آن را در فر درست کنید. مایکروویو فقط پوسته را مرطوب می کند و سس را می پزد.
طرز تهیه پیتزا ساده
کراست پیتزا کراکر یک پایه نازک و شیرین است که ظاهری شبیه کراکر دارد. قبل از اینکه دوباره آنها را برای فرآیند پخت دوم اضافه کنید، تمام مواد پر شده را از پایه جدا کنید. بهترین راه برای تشخیص آماده بودن خمیر پیتزا این است که آن را در ظرفی مکعبی شکل قرار دهید، هر چه مخمر سریعتر رشد کند سریعتر آب را جذب می کند. وقتی از مخمر کمتر استفاده می کنید، خمیرتان کندتر ور می آید. وقتی پیتزا را از قبل درست می کنید، آن را در جای خنک نگه دارید و فقط زمانی که تمام شد آن را بیرون بیاورید. فراموش نکنید که خمیر را بلافاصله قبل از پخت آماده کنید تا در حین پخت گیر نکند.
تابه داغ به پوسته شما لگد لازم را می دهد تا ترد شود. پیتزا برای شبهای شلوغ هفته و شبهای مفرح آخر هفته، انتخابی دلپذیر است. اما لازم نیست به پیتزافروشیهای گرانقیمت یا غذای آماده تکیه کنید. نکاتی در مورد نحوه درست کردن پیتزای خود در خانه را بخوانید.
طرز تهیه پیتزا سوسیس با خمیر آماده
در کاسه غذاساز، سه فنجان آرد همه منظوره و نمک را اضافه کنید. چند ثانیه نبض بزنید تا نمک به طور یکنواخت پخش شود. اگر بعد از پنج دقیقه گذاشتن آن مانند تصویر زیر به نظر نمی رسد، آن را دور بیندازید و دوباره شروع کنید. شما ترجیح می دهید مقداری مخمر، شکر و آب را هدر دهید تا اینکه در نهایت با یک دسته خمیر یا پیتزا بد شوید. با ترکیبی از مرغ کبابی و ترکیبی تازه از اسفناج و سیر، در استفاده از پیتزا خلاقیت به خرج دهید. پیتزا می تواند به همان اندازه که می خواهید خوشمزه و خلاقانه باشد، پس از فکر کردن خارج از جعبه نترسید.
طرز تهیه پیتزا خانگی در توستر